FTB

F U L L - T I M E  B U S I N E S S ™

3 måneders 1:1-mentorforløb for kvindelige coaches og mentorer

F O R E S T I L  D I G ...Forestil dig... At dine favoritklienter stod i kø for at få lov til at investere i et forløb hos dig?Forestil dig... At du havde ét signaturforløb, som du var kendt for, som var booket og som du altid tog fuld pris for?Forestil dig... At kunne sige nej til klienter, der ikke er din favoritklient, fordi du VED, at dine værktøjer og support kan give de vildeste resultater for den perfekte klient?
... Uden at skulle bruger oceaner af tid på at sammensætte "det perfekte forløb", som ikke sælger, når du offentliggør det?

Min kalender åbner op i december 2021

H E R  E R  P R O B L E M E T ...

Efterlader deres klienter med oceaner af materiale og minimal support, når de har investeret


• Bruger flere timer hver dag på at skabe værdifuld content på Instagram, som hverken tiltrækker følgere eller kunder


• Tager sig selv i at køre med tilbud og rabatter, selvom de ved, de er den fulde pris værd

Har et linktree med 5-10 forskellige webinarer, e-bøger og minikurser, der gør beslutningsprocessen uoverskueligt for deres ideelle klienter


Har intet signaturforløb, men en masse minikurser, challenges og gratis webinarer


Har ingen teknik som virker, når det kommer til at få deres følgere til at investere i deres forløb og sige "ja" i afklaringssamtalen


• Går kun all in i deres business, i perioder hvor energien er der, men har svært ved at holde et momentum kørende


Ender med at bruge sine dage på at afkode, hvad de succesfulde i branchen gør, slå sig selv oven i hovedet over stadig at struggle og længes efter at kunne stole på, at der kommer favoritklienter, når de tør vælge en niche og stå ved deres pris: altsammen uden det giver omsætning i biksen! Suk!

De fleste selvstændige kvinder forsøger at skabe en coaching-/mentorbusiness, de kan leve af, ved at...

Men der er en anden måde at blive eftertragtet mentor eller coach på!

H E Y  G I R L !  M I T  N A V N 

E R  C H R I S T E L !

Jeg er 29 år og kvinden bag mit 3 måneders 1:1-signaturforløb Full-time Business. And oh, hvor jeg kender frustrationen ved at vide, at man kan give transformerende resultater til andre mennesker, uden at vide WHAT WORKS, når det kommer til at tiltrække klienter, der vil investere i sig selv.


Som selvstændig designer i min virksomhed cjwritings knækkede jeg på 8 måneder koden til at skabe et succesfuldt, personligt brand og tiltrække kunder, der ville betale for mine produkter, så jeg kunne leve af min forretning og opsige dagpenge og deltidsjobs.


I takt med min succes, fik jeg massivt mange henvendelser fra kvinder, der ville skabe en business, de kunne leve af. Jeg begyndte at tage kvinder ind på mentorforløb hos mig, og så hurtigt at wow, det her er jeg god til!


Siden 2018 har jeg delt mine tanker og guldkorn på Instagram, og jeg har fundet ud af, at shit, de simple metoder, jeg selv fandt frem til, virker faktisk også for andre! Tænk, andre mentorer og coaches kunne implementere mine værktøjer og strategier og begynde at tiltrække deres favoritklienter og stoppe med at lave rabatter og tilbud på deres ydelser!


Jeg traf en beslutning om at dedikere min tid til at udvikle et effektivt og resultatdrevet mentorforløb, hvor jeg ville koge al min erfaring fra de sidste snart 3 år ned til de essentielle, simple ændringer, der har gjort at jeg i dag selv kan vælge hvilke klienter, jeg ønsker at arbejde med, og aldrig behøver sætte rabatter på mine forløb.


Dette er historien bag hvordan mit forløb Full-time Business™ er blevet skabt!

M I N E  K L I E N T E R

Jeg tager disse 3 typer selvstændige under mine vinger:1. Kvindelige coaches og mentorer der ønsker at tiltrække flere drømmeklienter, de VED vil få resultater med deres metoder


2. Selvstændige designere, influencers, håndværkere, bogholdere, personlige assistenter, kunstmalere, you name it, der ønsker at lære andre hvordan de kan skabe succes i samme branche


3. Kvinder der ønsker at tilbyde længerevarende transformerende forløb for deres klienter i stedet for enkeltsessioner eller mindre opgaver


Overordnet: Du ønsker at få flere store klienter ind i stedet for mange små klienter, som du nok gør lige nu.


Vil du se tjekliste for, om du er det rette match til FTB?

Hvilke valg ville dit higher self anbefale dig at træffe, for at blive den person, du higer efter at blive?

Hvad vil det betyde for din livskvalitet, din økonomi, din frihed, din glæde, din ro i maven at handle NU på at komme derhen?

• Jeg laver intet andet end Full-time Business som selvstændig. Som min klient på FTB får du al mit fokus. Du har mig 100% fra start til slut. I got you!


Jeg er her for dig hver dag, og vi taler sammen hver eneste uge i de 3 måneder gennem din transformation hos mig


• Jeg lærer dig de simple teknikker, som f.eks. har tiltrukket klienter til mit signaturforløb (FTB) for

281.250 DKK på 31 dage i august (6 måneder efter jeg havde min allerførste klient på Full-time Business)


• I practice what I preach! Jeg lærer dig udelukkende de metoder, jeg selv VED virker, fordi jeg bruger dem til selv at vækste mit brand og min business hver måned


• Jeg har sørget for, at du har det som blommen i et æg. Al mit materiale er vanvittig overskueligt, og alt overflødigt er skåret fra. Mit fokus er 100% på hvad der giver resultater


• Jeg spilder ikke din tid. Jeg lærer dig intet, du kan finde gratis på YouTube. Vi bruger kun tid på det, jeg ved, du mangler, for at tiltrække klienter til et signaturforløb til 10.000+ pr. klient


• Jeg kender rejsen. Jeg har gået vejen selv. I get it!


• Du føler dig hjemme. Honestly, hvad kan jeg sige? Min energi og big visions for dig er min ultimative superpower

H V O R F O R  V Æ L G E  M I G

S O M  D I N  M E N T O R ?

Min kalender åbner op i december 2021

M I N E  E G N E 

R E S U L T A T E R

Her er hvad jeg har opnået på de små 2 år som selvstændig, ved at bruge de teknikker, mindset og værktøjer, jeg lærer dig i Full-time Business:Fået klienter ind for 93.000 DKK på 3 dage i marts 2020


Henvendelser fra ideelle klienter flere gange om ugen


50 afklaringssamtaler booket på 5 måneder


2-3 beskeder om ugen i denne stil: "Jeg ved, jeg skal på Full-time Business næste gang du åbner op for nye klienter! Kan slet ikke vente!"


Bygget et brand, hvor jeg kan vælge mellem hvem jeg ønsker at tage ind på et forløb kontra at hunte efter potentielle klienter, der vil investere i mig


Omsat for 522.500,- i januar måned og ramt min første millionomsætning i april: udelukkende fra mit signaturforløb


Når ud til 60.000 konti om måneden

670.000 eksponeringer og 9.000 profilbesøg om måneden

280 klik til min hjemmeside om månedenJeg lærer dig præcis, hvad jeg har gjort, for at skabe så intens succes med FTB på 6-12 mdr., så du også kan begynde at få klienter ind på dit eget signaturforløb. YAS!


Al statistik er sådan som mine tal ser ud med en aktivitet således: ét opslag hver 3. dag og altid 7-12 stories i story. T
allene i statistikken er udelukkende fra Instagram uden betalt promovering.

F O R L Ø B E T S  S T R U K T U R

Jeg har kontinuerligt udviklet på indholdet i FTB, siden jeg tog mine første klienter ind tilbage i marts 2020. Nu er jeg for første gang klar med en officiel melding om, hvad de 12 uger på FTB indeholder.


Let's hit it!D E  F Ø R S T E  6  U G E R :


Modul 1: BIG ASS DREAMS

Hvad du tænker, bliver din virkelighed. Dit mindset styrer 80% af resultatet, så det er her, vi starter. 

Forbered dig på at sætte større og mere tydelige visioner for dig selv og dit liv, end du nogensinde har gjort. Nu tager vi action på at gøre dem til virkelighed.


Modul 2: KEND DIN NICHE SOM DIN BEDSTE VEN

Når du ved hvad dine kommende klienter tænker, føler, hvordan de prioriterer og hvad deres værdier er, ved du præcis hvordan du kan tale ind i hjertet på dem. Du ved, hvad de har brug for. Markedsføringen bliver så simpelt herfra. Og den her øvelse er virkelig sjov, believe it or not!


Modul 3: BECOMING A CONTENT QUEEN

Dette modul har været en del af FTB lige fra start! Markedsføring på Instagram er skåret ud i pap, and I've made it so simple for you, girl! Jeg viser dig de eneste 5 typer stories, du behøver at dele, hvordan du skriver opslag, der når ud til dem, du vil have i forløb, og vi nørder headlines, der sparker ass! 


Contentpyramiden, storykartoteket, de 8 typer headlines, contentkalenderen: Du får det hele af mig.D E  S I D S T E  6  U G E R :

Modul 4: DESIGN DIT SIGNATURFORLØB TIL MINIMUM 10.000,- EX. MOMS

Vi designer dit signaturforløb helt fra scratch: Fra skelettet og frem til et forløb, du kan tage klienter ind på, imens du stadig er på FTB. Jeg lærer dig hvad et succesfuldt forløb indeholder (I've done it myself) og hvordan du samtidig sørger for at dit forløb udstråler 100% dig, og ikke blot bliver en kopi af mit eller andres i din branche. Vi skaber guld!


Modul 5: AFKLARINGSSAMTALEN DER GIVER ET "JA!"

Dette modul er for nogle hele investeringen i FTB værd i sig selv. Hvad ville det ændre i din business, hvis blot flere sagde ja til at investere? Mindblowing.


Jeg lærer dig at mestre afklaringssamtalen fra start til slut, så du kan vække de rette følelser i samtalen eller ved, hvad du skal svare, når de hører din pris og udmelder, at de ikke har råd. Det er her du leveler up som coach/mentor. I'll make you a pro!


Modul 6: KLIENTER I PRAKSIS: SÅDAN SKABER DU RESULTATER

Du er klar til at sætte dit forløb i system og lave det arbejde, som vil spare dig mange timer i fremtiden. Jeg viser dig hvordan jeg administrerer min business, sådan at jeg kan håndtere 20 klienter om ugen: Så du kan gøre det samme, uden det går ud over kvaliteten i forløbet og dine klienters resultater.


Modul 7: EXPANDING: DIN PLAN FOR RESTEN AF 2021

Selvom jeg vil have svært ved at give slip på dig efter 3 måneder sammen, så er du nu klar til at stå på egne ben, og bruge alle de skills, du har lært gennem vores tid sammen.


Vi skyder den sidste uge i gang med et insane mindsetboost plus en fokuseret 1:1-session med en klar plan for resten af dit 2021. Jeg sender dig ud i verden med den vildeste selvtillid, ro og TRO på at visionerne fra modul 1 er din uundgåelige fremtid.

D I N  M U L I G H E D  F O R  

A T  A R B E J D E  M E D  M I G

Jeg har kørt de sidste klienter i 2021. Din næste mulighed for at komme med på Full-time Business er i næste år i januar 2022.

Jeg åbner op for pladserne og afklaringssamtaler i hele december 2021.


Af alle afklaringssamtaler vil max. 10 kvinder blive tilbudt en plads på FTB. Det bliver de mest dedikerede, mest determent, mest committede til deres succes.


Næste forløb starter 2. uge i januar 2022, og kører 3 måneder (12 uger) frem.


Full-time Business er 1:1-forløb. Mit fokus er 100% på dig og din business i vores sessioner og i min feedback på din business.


Min kalender åbner op i december 2021

F U L L - T I M E  B U S I N E S S

Full-time Business er et 3-måneders mentorforløb for dig, der ikke har lyst til at vente på din succes: Du er klar til at dedikere dig til din vision, så du kan stå 100% på egne ben som coach eller mentor!


Dette får du:


Materiale, værktøjer og skabeloner pr. mail hver uge efter vores session


12 x 30 minutters dybdegående mentorsession pr. telefon


^ dvs. vi taler sammen hver eneste uge i 3 måneder

Support, motivation og konkrete råd via talebeskeder på Instagram


Svar fra mig inden for 24 timer i hverdagene, day & night


Og så sørger vi sammen for, at du får implementeret alt det, du lærer, så du kan høste de resultater du fortjener, og skabe det personlige brand, du drømmer om.Beslutningen for at investere i sig selv træffes på baggrund af intuition.

Hvad siger din?


N E R V Ø S ,

M E N  E X C I T E D ? !

Skal vi arbejde sammen i 2022? Klik på knappen herunder for at booke en 40 minutters afklaringssamtale med mig. OBS: Kalenderen åbner i december.

Vi ser på 2 ting i afklaringssamtalen:


1: Hvor er du nu og hvor vil du gerne hen?


2: Kan jeg hjælpe dig med at opnå de resultater?


Jeg tager kun klienter ind, som jeg ved vil få 120% ud af et forløb hos mig. 


Er du det rette match, er en af de 10 pladser din, girl!

Er du ikke et match, sender jeg dig videre med mit bedste tip til hvad du skal fokusere på som næste step i din vision om en fuldtidsbusiness.


Let's do this, giiiirl!

Min kalender åbner op i december 2021

Hvordan ville din virkelighed se ud, hvis du dedikerede 2021 til at træffe beslutninger, der stemmer overens med dine drømme?

My life is your evidence.